مصرف حداقل 2 اونس آجیل درختی هر هفته ممکن است خطر عود مجدد سرطان را برای بیمارانی که تحت درمان سرطان روده III مرحله قرار گرفته اند ، بطور قابل توجهی کاهش دهد و این می تواند بیش از نصف خطر مرگ آنها را کاهش دهد.تحقیقات نشان می دهد که خوردن آجیل درختی ممکن است به نفع بیماران مبتلا به سرطان روده III باشد.
این نتیجه گیری از یک مطالعه جدید است که قرار است در نشست سالانه انجمن انکولوژی بالینی آمریکا (ASCO) که در ماه آینده در شیکاگو ، ایلین برگزار می شود ، ارائه شود.
طبق آمار انجمن سرطان آمریکا ، امسال حدود 95،520 مورد جدید سرطان روده بزرگ تشخیص داده شده است.برای بیماران مبتلا به سرطان روده بزرگ مرحله III ، که سرطان از آن به غدد لنفاوی یا بافتهای اطراف گسترش یافته است ، میزان بقای 5 ساله در حدود 53 تا 89 درصد است.
با این حال ، مطالعه جدید نشان می دهد که مصرف منظم آجیل درختی ، احتمال عود مجدد سرطان را در پی درمان سرطان روده مرحله کاهش می دهد و بقای بیمار را بهبود می بخشد.آجیل بادام زمینی ، فندق ، گردو ، بادام و کلوچه همه آجیل درختی هستند و تعدادی از تحقیقات فواید بالقوه سلامتی آنها را اثبات کرده اند.
به عنوان مثال ، یکی از منابع معتبر در سال 2014 منتشر شده است ، به عنوان مثال ، مصرف آجیل با کاهش خطر چاقی و سندرم متابولیک ، در حالی که تحقیقات دیگر مصرف مغذی درخت را با سلامت بهتر قلب همراه کرده است.
برای این مطالعه اخیر ، دکتر تمدیهو فاضلو ، از مؤسس the سرطان دانا فاربر در بوستون ، ماساچوست ، و همکاران خود بررسی کردند که آیا مصرف کلی آجیل یا میزان مصرف آجیل درخت به تنهایی ممکن است به نفع بیماران مبتلا به سرطان روده بزرگ باشد.
خبرنامه پزشکی امروز خبرنامه
در دانش بمان خبرنامه روزانه رایگان ما را دریافت کنید
همه روزه از بهترین داستانهای ما با پشتوانه علمی انتظار می رود. به ضربه بزنید و کنجکاوی خود را راضی نگه دارید.
حریم خصوصی شما برای ما مهم است
بیماران مبتلا به سرطان روده بزرگ باید بخشی از یک رژیم غذایی سالم شامل آجیل درخت باشد
محققان برای دستیابی به یافته های خود ، داده های 826 بیمار مبتلا به سرطان روده بزرگ مرحله III را تجزیه و تحلیل کردند. بیماران بخشی از کارآزمایی بالینی گروه سرطان و لوسمی گروه B بودند که از سال 1999 آغاز شد و آنها شیمی درمانی را تمام کردند.
برای این کارآزمایی ، بیماران نیاز به تکمیل پرسشنامه رژیم داشتند. دکتر فاضلو و همکارانش از این اطلاعات برای محاسبه میزان مصرف آجیل در هفته بیماران استفاده کردند و اینکه آیا این با خطر عود و ماندگاری سرطان روده بزرگ ارتباط دارد.
در مقایسه با بیمارانی که آجیل نخورده اند ، افرادی که هر هفته حداقل 2 اونس آجیل مصرف می کردند ، مشخص شد که 42 درصد خطر عود سرطان روده بزرگ و 57 درصد کاهش خطر مرگ دارد.
با این حال ، با بررسی دقیقتر ، محققان دریافتند که تنها مصرف آجیل درخت مزایایی دارد. خطر عود سرطان روده بزرگ برای بیمارانی که حداقل 2 اونس آجیل درختی در هفته می خورند 46 درصد کمتر بود ، در حالی که خطر مرگ 53 درصد پایین تر بود.
مصرف بادام زمینی یا کره بادام زمینی با کاهش قابل توجهی در عود سرطان یا مرگ همراه نبود.
براساس نتایج آنها ، دکتر فاضلو و همکاران پیشنهاد می کنند که بیماران مبتلا به سرطان روده بزرگ می توانند از جمله آجیل درختی در رژیم غذایی خود بهره مند شوند.
وی ادامه داد: باید تأکید شود که نویسندگان پیشنهاد نمی کنند که خوردن آجیل را باید جایگزین شیمی درمانی استاندارد و سایر درمان های سرطان روده بزرگ دانست که بقای چشمگیری را بهبود بخشیده است.
در عوض ، بیماران مبتلا به سرطان روده بزرگ باید خوش بین باشند و آنها باید از رژیم غذایی سالم از جمله آجیل درختی استفاده کنند ، که ممکن است نه تنها آنها را سالم نگه دارد بلکه ممکن است احتمال بازگشت سرطان را نیز بیشتر کند. "
در مطالعات بعدی ، محققان قصد دارند چگونگی تأثیر مصرف آجیل درختان بر خطر عود سرطان و مرگ برای بیماران را در مراحل بعدی سرطان روده بزرگ بررسی کنند.
"در نهایت ، ما باید درک کنیم که آجیل چگونه این اثر محافظتی را به همراه دارد ، و همچنین ممکن است یک کارآزمایی بالینی تصادفی و کنترل شده انجام شود که توصیه های رژیم غذایی در ابتدای مطالعه داده می شود تا ثابت شود که آجیل درختی می تواند عود و مرگ را بعد از درمان روده بزرگ کاهش دهد. سرطان ، "می افزاید: دکتر فاضلو.
- ۰۴/۰۳/۰۲