اثرات جانبی رژیم غذایی کم کربوهیدرات.
گزارش شده است که رژیم کم کربوهیدرات اصلی رژیم غذایی برای از دست دادن چربی است. اما این نوع رژیم غذایی می تواند عوارض جانبی داشته باشد. یکی از عوارض اصلی تخلیه گلیکوژن ماهیچه ای است و گلیکوژن با آب در آن ذخیره می شود که منجر به کم آبی بدن می شود. مردم کاهش وزن ناشی از از بین رفتن آب را از دست دادن چربی می دانند ، اما این طور نیست.
یک عارضه جانبی جدی دیگر که روی اهداف آموزشی شما تأثیر خواهد گذاشت این است که در رژیم کم کربوهیدرات شما زودتر خستگی می کنید که به نوبه خود منجر به احساس بی حالی می شود و شما مانند تمرین احساس نمی کنید. این امر منجر به عدم ورزش و کاهش میزان متابولیک می شود. گلیکوژن عضلانی انتخاب طبیعی سوخت برای عضله شماست و بدون گلیکوژن ، فیبرهای عضلانی کمتر هنگامی که گلیکوژن بلافاصله در دسترس عضله کار قرار نگیرد ، منقبض می شوند. در صورت عدم وجود گلیکوژن برای سوخت بدن ، در ابتدا از پروتئین از ماهیچه و چربی استفاده می شود ، مرحله اولیه کاهش ماهیچه شما سریع و در اثر استفاده از پروتئین عضلات به راحتی قابل دسترسی برای سوخت و ساز بدن یا تبدیل به گلوکز برای سوخت ایجاد می شود. اگر مقدار بیشتری پروتئین مصرف کنید ، این مانع از بروز کمبود کالری نمی شود.
بخش بسیار مهمی از رژیم کم کربوهیدرات که بخاطر بسپار این است که وقتی سطح انسولین به طور مزمن کم باشد ، کاتابولیسم پروتئین ماهیچه ها افزایش می یابد و سنتز پروتئین مورد نیاز بسیار متوقف می شود. یکی دیگر از عوارض جانبی این نوع رژیم غذایی ، کمبود ماهیچه ها و پوست است و احساس کور شدن می شود. ماهیچه ها و پوست های براق به نظر نمی رسد و حتی اگر چربی خود را از دست داده اید ، ظاهر سالم و پر جنب و جوش را از دست می دهید.
رژیم های کم کربوهیدرات نیز یک رژیم غذایی پر چرب است که سالم نیست. مطالعات پژوهشی انجام شده است که می گوید افزایش مصرف محصولات حیوانی و / یا چربی اشباع منجر به افزایش بروز بیماری های قلبی ، سکته های مغزی ، سنگ های صفرا ، سنگ کلیه ، علائم آرتریتیک ، سرطان های خاص و غیره می شود. در رژیم غذایی خود لازم و مطلوب است ، اما آنها باید بیشتر چربی های اساسی سالم باشند و در حد اعتدال مصرف شوند. غذاهای فرآوری شده / غذاهای کم چربی مصنوعی با بار قندهای اضافه ای جوابی ندارند. و همچنین هیچ غذایی با شیرین کننده های مصنوعی یا چربی اضافه شده وجود ندارد. استفاده از شیرین کننده های مصنوعی هرگز به کاهش وزن کمک نمی کند و استفاده از آنها همچنین ممکن است باعث مشکلات سلامتی شود. مشکل دیگر در مورد رژیم غذایی کم کربوهیدرات کمبود مقدار کافی از مواد مغذی ، گیاهان دارویی و آنتی اکسیدان هایی که در حبوبات ، سبزیجات ، غلات کامل و میوه ها یافت می شوند. این مواد مغذی حتی وقتی در رژیم غذایی کم کربوهیدرات با پروتئین بالا قرار دارند مهمتر هستند.
تبدیل گلوکز به گلیکوژن.
بعد از وعده غذایی ، سطح قند خون بالا می رود ، لوزالمعده اولین ارگان پاسخی است. این انسولین انسولین را آزاد می کند ، که به بافت بدن سیگنال می دهد که گلوکز اضافی مصرف کند. از برخی از این گلوکز اضافی ، سلول های ماهیچه ای و کبدی گلیکوژن ایجاد می کنند. ماهیچه ها دو سوم از گلیکوژن بدن را در خود نگه می دارند و از آن فقط در هنگام ورزش استفاده می کنند.
کبد یک سوم دیگر را ذخیره می کند و در صورت کمبود میزان عرضه ، مغز و اندام های دیگر را در دسترس می کند. گلیکوژن برای وظیفه خود آزاد سازی گلوکز در صورت تقاضا طراحی شده است. هنگامی که سطح گلوکز خون کاهش یافته و سلول ها به انرژی نیاز دارند ، یک هورمون لوزالمعده ، گلوکاگون ، جریان خون را آب می کند. هزاران آنزیم در سلولهای کبدی پس از آن به انتشار گلوکز در خون برای استفاده توسط سایر سلولهای بدن پاسخ می دهند. هورمون دیگر ، اپی نفرین ، همان کارهایی را انجام می دهد که بخشی از مکانیسم دفاعی بدن در مواقع خطر ایجاد می کند.
- ۹۸/۱۰/۰۵